Geen producten (0)
Geen producten (0)

P Mauriat PMXA 67 RUL, professionele alt, ZGAN

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Absoluut professionele altsaxofoon. Zo-een koop je maar eens in je leven. 'upgraden' is nooit aan de orde. Deze is een paar jaar in gebruik geweest aan het conservatorium. Is prima onderhouden en heeft geen gebruikssporen, anders dan de Vintage-look die standaard is bij dit model.

Voorzien van echt uit het materiaal getrokken gerolde toongaten.

Inscriptie: P. Mauriat Custom CLass PMXA 67 RUL, Rolled toneholes Handcrafted in Taiwan, Serienummer: PM1111614

P.Mauriat saxofoons is een merk dat sinds 2004 op de markt is, en met veel succes een grote schare liefhebbers heeft weten te veroveren. Ze hebben tientallen modellen, uitvoeringen en kleur variaties.

De 67RUL is het meest verkochte model en dat is niet zomaar: de belangrijkste reden daarvan is omdat de sound van deze saxofoons onmiskenbaar doet denken aan de saxofoons die in de USA gemaakt werden in een grijs verleden.

Daar waar een Yamaha of Yanagisawa saxofoon wellicht een wat braver karakter vertoont, is deze P.Mauriat PMXA 66 R UL brutaler en groter van geluid.

Deze saxofoon is met name geschikt voor ' lichte' muziek zoals jazz en improvisatie. Ook in een bigband komt deze sax prima tot zijn recht!

Een kwaliteits saxofoon uit Taiwan.

De nieuwprijs schommelt van € 3.000 tot ruim € 3.500

Wordt geleverd in gebruikte BAM koffer, met een nieuw P. Mauriat mondstuk, een paar rietjes, een nieuwe Durbin stretchriem en 1 jaar garantie

 

Reacties